Prijs:

................................€ 75

Allemaal beestjes

Met uitstap naar:


KINDERBOERDERIJ

'T SILSOMHOF


Allemaal beestjes


We duiken het bos en de natuur in. Zien we daar een kleine muis lopen? Of kijk daar, een konijn! En weet jij al wat het verschil is tussen een bij en een wesp. Deze week leren we verschillende grote en kleine diertjes uit het bos kennen.


Periode:


Uren:


Locatie:


Leeftijd:

04/04/2022 - 06/04/2022


09u00-16u00


BC De Groene Vallei Erps-Kwerps


4-5 jaar (geboortejaar: 2017)

Extra info


Groepen:

Dit kamp gaat door op dezelfde locatie als het kamp 'Bonte Beestenboel'. De kleuters zijn tijdens de actitviteiten gescheiden. Er zijn wel gezamelijke momenten zoals de pauze's en het middagmaal. Ook tijdens de na-opvang zullen de kinderen samen zitten. Beide groepen gaan ook samen op uitstap naar de kinderboerderij. Meer uitgebreide info hierover ontvangt u in het infoboekje dat u enkele weken voor het kamp in u brievenbus vindt.

 

Voor- en na-opvang:

Tijdens dit kamp wordt geen vooropvang voorzien. De activiteiten starten om 9u00, de inschrijvingen iedere ochtend starten om 8u45. Gelieve steeds op tijd te komen.

De na-opvang start om 16u00 en loopt maximaal tot 17u30. Deze na-opvang

kost € 2,00 per begonnen kwartier, dit kan zowel cash als via payconiq betaalt worden aan de uitschrijvingen. Het eerste kwartier is gratis.


Kleuters kunnen niet zelfstandig naar huis gaan. Ook niet met een oudere broer of zus onder de 16 jaar. Iedere ochtend geeft u bij de inschrijvingen aan wie uw kind weer komt ophalen. Hiervoor krijgt u een uitschrijfkaart (bij de eerste inschrijving). Enkel bij het tonen van deze kaart kunnen wij uw kind meegeven aan de persoon die hem/haar ophaalt.