Prijs:

................................€ 150

Chocolade

kamp

Met toonmoment voor ouders:


VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2022

OM 15U45


en bezoek van een echte chocolatier

Chocoladekamp


Ben jij ook zo'n grote fan van chocolade? Deze week toveren wij jou om tot de beste chocoladechef die er maar bestaat. Van chocolade snoepjes, tot cake, tot chocomouse, alles komt aan bod.

Met bezoek van een echte chocolatier.


Periode:


Uren:


Locatie:


Leeftijd:

22/08/2022 - 26/08/2022


09u00-16u00


OC Berkenhof - Kortenberg


6-8 jaar

(geboortejaren: 2014-2015)

Extra info


Groepen:

Dit kamp gaat door op dezelfde locatie als het kamp 'Smospotten' en 'Komen eten'. De kleuters en kinderen zijn tijdens de actitviteiten gescheiden. Er zijn wel gezamelijke momenten zoals de pauze's en het middagmaal. Ook tijdens de na-opvang zullen de kinderen samen zitten. Meer uitgebreide info hierover ontvangt u in het infoboekje dat u enkele weken voor het kamp in u brievenbus vindt.

 

Voor- en na-opvang:

Tijdens dit kamp wordt geen vooropvang voorzien. De activiteiten starten om 9u00, de inschrijvingen iedere ochtend starten om 8u45. Gelieve steeds op tijd te komen.

De na-opvang start om 16u00 en loopt maximaal tot 17u30. Deze na-opvang

kost € 2,00 per begonnen kwartier, dit kan zowel cash als via payconiq betaalt worden aan de uitschrijvingen. Het eerste kwartier is gratis.


Kinderen onder de 10 jaar kunnen niet zelfstandig naar huis gaan. Dit kan wel samen met een oudere broer of zus. In het infoboekje vindt u een formulier dat wij ingevuld terug moeten krijgen waarop u kan aanduiden of uw kind al dan niet zelfstandig naar huis mag gaan.