Prijs:

................................€ 50

Sterren en Planeten

Met toonmoment voor ouders:


VRIJDAG 8 JULI 2022

OM 15U45


Sterren & Planeten


Doe vlug je ruimtepak aan want wij gaan naar de maan. Kom alles te weten over de sterren en planeten. Doe mee aan het melkwegtoernooi. Ontmoet gekke marsmannetjes en vlieg mee door de ruimte. Kom jij mee op ons avontuur naar de sterren ... en daar voorbij!


Periode:


Uren:


Locatie:


Leeftijd:

06/07/2022 - 08/07/2022


09u00-16u00


GBS De Boemerang Meerbeek


5-6 jaar (geboortejaar: 2016)

Extra info


Groepen:

Dit kamp gaat door op dezelfde locatie als het kamp 'Sterren & Planeten'. De kleuters zijn tijdens de actitviteiten gescheiden. Er zijn wel gezamelijke momenten zoals de pauze's en het middagmaal. Ook tijdens de na-opvang zullen de kinderen samen zitten. Beide groepen gaan ook samen op uitstap naar de kinderboerderij. Meer uitgebreide info hierover ontvangt u in het infoboekje dat u enkele weken voor het kamp in u brievenbus vindt.

 

Voor- en na-opvang:

Tijdens dit kamp wordt geen vooropvang voorzien. De activiteiten starten om 9u00, de inschrijvingen iedere ochtend starten om 8u45. Gelieve steeds op tijd te komen.

De na-opvang start om 16u00 en loopt maximaal tot 17u30. Deze na-opvang

kost € 2,00 per begonnen kwartier, dit kan zowel cash als via payconiq betaalt worden aan de uitschrijvingen. Het eerste kwartier is gratis.


Kleuters kunnen niet zelfstandig naar huis gaan. Ook niet met een oudere broer of zus onder de 16 jaar. Iedere ochtend geeft u bij de inschrijvingen aan wie uw kind weer komt ophalen. Hiervoor krijgt u een uitschrijfkaart (bij de eerste inschrijving). Enkel bij het tonen van deze kaart kunnen wij uw kind meegeven aan de persoon die hem/haar ophaalt.