SPANNENDE VERJAARDAGSFEESTJES

Een feestje bij JoJo


Ben je op zoek naar een avontuurlijk feestje, waarover er nog maanden wordt nagepraat?

Een feestje waar je moe maar voldaan van thuiskomt? Een feestje waar je je mag vuil maken zonder zorgen? Een feestje waarvan het thema volledig door jou bepaald wordt?


Dan ben je bij JoJo aan het juiste adres!


Hopelijk zien we je snel!


Het JoJo-team

JoJo vzw

Hoe moet ik zo'n feestje aanvragen?


  • Je leest welke activiteiten we allemaal aanbieden en kiest er de leukste uit!
  • Je denkt al eens goed na over een datum en een tijdslot.
  • Vergeet zeker niet om de kalender al eens te bekijken.
  • Verjaardagsfeestjes zijn enkel mogelijk op zaterdag of zondag. Tijdens de schoolvakanties kan dit ook op de andere weekdagen.
  • Je vult het aanvraagformulier in.
  • Zo simpel en snel kan het gaan!

ONZE FEESTJES


Een overzicht van alle feestjes en activiteiten die wij organiseren.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel kost zo'n feestje?


Dit hangt af van het spel, de tijdsduur en eventuele  extra's dat jullie graag willen. Nu, om een inschatting te maken: Een feestje van 14u tot 16u30 komt op 15 euro per deelnemer. Deze prijs is inclusief btw, begeleiding, al het materiaal dat nodig is, het eten en drinken, een geschenk/snoepzakje voor alle aanwezigen en een leuk geschenk voor de jarige.

Waar gaan de feestjes door?


Wij hebben jammer genoeg nog geen eigen lokalen. Wij maken gebruik van de jeugdlokalen van de verschillende jeugdverenigingen van Kortenberg. Het feestje kan dus doorgaan in Meerbeek, Everberg, Erps-Kwerps of Kortenberg

Moeten wij als ouders iets speciaals van materiaal meebrengen?


Nee, alles wordt door ons voorzien qua spelmateriaal! Ook qua EHBO en vuurblusmateriaal is alles aanwezig. Een uitzondering is er bij de activiteit 'Timmeren voor Dummies', dan vragen wij dat de deelnemers eventueel zelf werkmateriaal kunnen meenemen.

Moeten wij als ouders iets van eten of drinken voorzien voor ervoor/erna?


Eten en drinken verzorgen wij. Wij voorzien wat lekkers voor alle kinderen! Daarom is het ook zeer belangrijk dat u altijd de allergiën van alle kinderen aangeeft, zodat hier geen fouten in gemaakt kunnen word. Er mag natuurlijk altijd iets anders worden meegebracht, wat van tevoren of na het spel kan uitgedeeld worden, we vragen de wel om ons hiervan op de hoogte te brengen. Wel vragen we tijdens het spel snacks even achterwege te laten, om de beleving intact te laten en niet af te leiden!

Wat als het weer niet meezit?


Voor ons is het belangrijkste dat het een leuk feestje wordt! Als het dus té hard regent, dan zoeken we graag samen een nieuwe datum waarop we opnieuw kunnen plannen. Als het een beetje regent, kunnen we daar wel tegen!

Bijkomende vragen?


Heeft u nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren via info@jongerenvoorjongerenvzw.be