Zaterdag 2 juli 2022


De Big Splash, de activiteit waar we al een heel jaar naar uitkijken. Dit jaar doen we het allemaal net iets groter. Daarom vormden we deze activiteit om naar het 'Big Splash Festival'! Een dag vol animatie voor jong en oud, met een rommelmarkt, een frisse zomerbar en niet te vergeten het grootste waterattractie- en springkastelenpark dat Kortenberg ooit gezien heeft. 


ROMMELMARKT

8u30 t.e.m. 13u30


Wij heten u van harte welkom op onze allereerste rommelmarkt. Er is toch geen betere manier dan de zomervakantie in te zetten met wat lekker rond snuisteren op een gezellige rommelmarkt. Wie weet vindt jij hier wel dat ene spulletje waar je al jaren naar op zoek bent...

Vanaf 11u30 kan je hier ook genieten van de lekkere hamburgers van Hamburgers Jeannine & Yarno!BIG SPLASH

12u30 t.e.m. 17u30


Waterattractiepark

Op dit giga waterattractiepark kan uw kind zich uitleven in 4 verschillende zwembaden. Is jouw kind een echte waterrat? Dan is dit 'the place to be'. Naast de verschillende zwembaden bieden wij u een heuse waterglijbaan aan, een wel 5 meter lange buikschuifbaan en een evenwichtsbalk boven water. Als dat nog niet genoeg is kan uw kind deelnemen aan het grootste waterballonnengevecht van Kortenberg en zich uitleven tijdens het fantastische waterpistolengevecht.


Springkastelenpark

Aan springen krijgt uw kind hier geen genoeg. De kinderen hebben keuze uit 6 verschillende springkastelen. Leef je uit op een hindernissenparcours van wel 23 meter lang, vuur de kanonnen op ons gigantisch piratenschip en bewijs dat jij zoals een echte piraat tot in het kraaiennest van de boot kan klimmen.

Binnen het springkastelenpark vinden we ook een fantastische schminkstand terug, een plaktattoostand met onze eigen Big Splash tattoo's en nog zo veel meer ...


Kleuterzone

Ook de allerkleinsten onder ons worden niet vergeten tijdens ons allereerste Big Splash Festival. Binnen de kleuterzone kunnen kinderen van 2,5 tot 6 jaar zich volledig uitleven in de speciaal voor hen voorziene zwembaden, in ons heuse ballenbad en natuurlijk worden er ook voor hen enkele leuke springkastelen voorzien. Bij de schminkster en de andere standen zijn de kleutertjes natuurlijk ook meer dan welkom!ZOMERBAR

12u30 t.e.m. ...


Vanaf 12u30 voorziet het bestuur van voetbalclub Standaard Meerbeek u van de lekkerste drankjes. Hier kan je niet enkel je dorst lessen maar kan je ook terecht voor de kleinere versnaperingen.


Naast de zomerbar vindt je ook onze Flamingo Bar, een bar speciaal voor de iets kleinere en al wat grotere kinderen. Kom hier genieten van heerlijke ijsjes, fantastische suikerspin of een lekker zakje popcorn.


In samenwerking met

Standaard Meerbeek

Plaats: Voetbalterreinen Meerbeek

               Wijnegemhofstraat z/n

               3078 Meerbeek


Start:   Van 08u30 tot 17u30


Prijzen Big Splash:

Voorinschrijvingen:

               - Kleuters (- 6 jaar):                € 8,00

               - Kinderen (+ 6 jaar):              € 12,00

Inschrijvingen aan kassa:

               - Kleuters (- 6 jaar):                € 12,00

               - Kinderen (+ 6 jaar):              € 18,00

2 Flamingo Tokens inbegrepen, te gebruiken aan onze Flamingobar (ijsjes, suikerspin, drankjes)

Mede mogelijk gemaakt dankzij onze sponsors: