ONZE KAMPENOP KAMP MET JOJO

Op Kamp met ...

Op kamp gaan met Jongeren voor Jongeren vzw staat garant voor een totale kampbeleving! Tijdens al onze kampen brengen we het gekozen thema als één verhaal waarbij alle activiteiten geïntegreerd worden.


Begeleiding door fantastische monitoren

Jongeren voor Jongeren vzw kiest voor monitoren van minimum 18 jaar oud met een pedagogisch diploma (of zijn daar volop mee bezig) of gelijkgesteld door ervaring. De monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep kinderen aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen. Het volledige monitorenteam wordt begeleid en ondersteund door onze kampverantwoordelijken.


Op kamp in tijden van Corona

Het zijn onzekere tijden voor iedereen. Het plannen van uw vakantie is dan ook zeer moeilijk. Dit begrijpen wij dan ook volledig. Ook wij houden rekening met deze periode. Daarom lopen de inschrijvingen dit jaar als volgt. Je schrijft je kind in via het inschrijvingsformulier. De betaling voor het kamp dient pas te gebeuren wanneer wij zeker zijn dat en groen licht hebben gekregen van de overheid dat kampen weer mogen doorgaan. Ook wanneer er beslist wordt dat de kampen niet mogen doorgaan, houden wij u hiervan op de hoogte.

Een kampdag in een notendop

09u00

De begeleiding staat op en maakt iedereen wakker

09u30

Tijd voor het ontbijt

10u00

Ochtendactiviteit

12u30

Middageten

13u30

Vrije tijd

14u30

Namiddagactiviteit

16u00

Vieruurtje

16u15

Namiddagactiviteit

18u00

Avondmaal

19u30

Avondactiviteit

21u00

Tienuurtje

21u30

Tijd om te gaan slapen

Op kamp leven we steeds op 'kamptijd', dat wil zeggen dat de klok een uurtje

wordt teruggedraaid!


Deze uren zijn richturen. Deze zijn uiteraard afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en de dagplanning.

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan mijn kind samen met zijn vrienden in de groep en/of slapen?


Kamer- en groepsverdelingen gebeuren steeds op kamp, waar de monitoren zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van jouw kind. Jongens en meisjes slapen altijd apart.

Kan ik meerdere vakanties boeken?


Vanaf zondag 16 oktober om 14u kan je meerdere vakanties boeken.

Wordt er een bezoekdag voor ouders georganiseerd?


NEEN. Er wordt geen bezoekdag voor ouders georganiseerd. Wij vragen de ouders zich hier dan ook aan te houden. Uiteraard mogen er wel kaartjes verstuurd worden van het thuisfront. We vragen wel dit te beperken tot 1 kaartje per dag.

Kan mijn kind met een jongere of oudere leeftijdsgroep mee?


JA. We staan een uitzondering toe van maximaal 1 jaar verschil met de leeftijden van een vakantie. Je zal deze uitzondering ook bij de boeking via onze website kunnen aangeven bij opmerkingen. De onder- en bovengrenzen van de leeftijden moeten hierbij wel gerespecteerd worden. We raden dan aan dat de oudere persoon mee gaat met het
kamp voor de jongere leeftijd. Een leeftijdsverschil van meer dan 1 jaar staan we niet toe.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren via info@jongerenvoorjongerenvzw.be