Wat is JoJo


JoJo organiseert activiteiten en kampen voor jongeren door jongeren. De kinderen worden opgedeeld in zes groepen: de Gekko's, de Jako's,
de Jojo's, de Diabolo's, de Tieners en de Jongeren.


De oudere jongeren, die voor de begeleiding zorgen, zijn voorzien van een pedagogische achtergrond. Dit door het volgen van een pedagogische studierichting of een cursus te hebben gevolgd bij een erkende vereniging.


Wij komen op voor de belangen van jongeren en blijven hiervoor in nauw contact met andere jeugdbewegingen, de jeugdraad en jeugddienst. We willen hierdoor ook er voor zorgen dat we trouw blijven aan de leefwereld van onze kampgangers.

Wie zijn we


Erik en Tom zijn de drijvende krachten achter JoJo. Samen zorgen zij ervoor dat al het werk in goede banen wordt geleid.


Erik is leraar in het secundair onderwijs en Tom is kleuteronderwijzer.

Beide hebben ze een massa aan ervaring in het werken met kinderen. Ze zijn onder andere bekend van Speelpleinwerking Alles Kids Kortenberg, Scouts & Gidsen Kortenberg, Jeugdraad Kortenberg,...

In september 2019 richtten ze de kindergemeenteraad van Kortenberg op in samenwerking met de gemeente.

Alle twee beschikken ze over een enorme dosis enthousiasme en creativiteit. 

Het Team


Het team van JoJo bestaat uit een groep gemotiveerde vrijwilligers, dat zich inzet voor alles wat onze jongeren aanbelangt. Ze bundelen hun krachten om van de meest waanzinnige idee├źn werkelijkheid te maken. Ze staan te popelen om met jou op pad te gaan. Samen start een onvergetelijk avontuur.

Wij zijn jongeren die voor jongeren een kamp willen voorzien, waar jongeren zich als jongeren kunnen gedragen.