Met uitstap naar:

Missie:

CODE JOJO

Prijs:

................................€ 250

Missie: CODE JOJO


Ben jij een echte durver die houdt van een goede portie fun? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Missie: CODE JoJo neemt je mee naar een speciale locatie in Ieper.


Hier komen al je dromen in vervulling! Deze plek is een kinderparadijs waar je met je eigen groep op avontuur gaat. Hier geldt maar één ding: Kinderen aan de macht!

Periode:


Aankomst:


Terugkomst


Locatie:


Leeftijd:


13/08/2023 - 18/08/2023


15u30 in Ieper

(ouders zorgen voor eigen vervoer heen)


17u00 in Meerbeek

(vervoer terug met bus)

't Wikhof Ieper


6-9 jaar

(geboortejaren: 2014-2017)


Extra info


Groepen:

Zowel de Jojo-groep als de Diabolo-groep gaan op deze locatie op kamp. De activiteiten gaan apart door. Tijdens de vrije momenten, het eten en het themaspel zullen de 2 groepen samenzitten.


Slapen:

De kinderen slapen met maximaal 8 op dezelfde kamer. De kamerverdeling wordt samen met de kinderen op kamp gemaakt.

Jongens en meisjes slapen altijd op aparte kamers.

Op de gang van de kinderen slapen iedere nacht twee animatoren waar de kinderen 

's nachts terecht kunnen moest er iets zijn.


Bezoekmoment:

Er wordt GEEN bezoekdag voor ouders georganiseerd. Wij vragen de ouders zich hier dan ook aan te houden. Uiteraard mogen er wel kaartjes verstuurd worden van het thuisfront. We vragen wel dit te beperken tot 1 kaartje per dag. 


Ook is het niet de bedoeling dat er getelefoneerd wordt naar de animatoren. Dit wordt enkel toegelaten bij een noodgeval. Indien nodig kan er dan enkel naar de kampverantwoordelijke gebeld worden, wiens contactgegevens u zal kunnen terugvinden in het kampboekje.


Kampboekje & Infomoment:

In de loop van de eerste twee weken van de zomervakantie ontvangt u een kampboekje in uw brievenbus waar u alle informatie in terugvindt die u nodig heeft voor dit kamp.


Ook zal er in de eerste week van de zomervakantie een infomoment georganiseerd worden. U bent vrij om hier aan deel te nemen. Hier ondekt u alvast welke avonturen uw kind gaat beleven en kan u al eens kennismaken met enkele van de animatoren.