Prijs:

................................€ 120

Smospotten

Met toonmoment voor ouders:


VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2022

OM 15U45


Smospotten


Ik smos, jij smost, wij smossen! We leren op speelse wijze lekkere dingen koken. En daarna eten we ze natuurlijk ook op! Van heerlijke soep tot geweldige cupcakes. Dit wordt een week om je duimen en vingers bij af te likken.


Periode:


Uren:


Locatie:


Leeftijd:

22/08/2022 - 26/08/2022


09u00-16u00


OC Berkenhof - Kortenberg


5-6 jaar (geboortejaar: 2016)

Extra info


Groepen:

Dit kamp gaat door op dezelfde locatie als het kamp 'Chocoladekamp' en 'Komen eten'. De kleuters en kinderen zijn tijdens de actitviteiten gescheiden. Er zijn wel gezamelijke momenten zoals de pauze's en het middagmaal. Ook tijdens de na-opvang zullen de kinderen samen zitten. Meer uitgebreide info hierover ontvangt u in het infoboekje dat u enkele weken voor het kamp in u brievenbus vindt.

 

Voor- en na-opvang:

Tijdens dit kamp wordt geen vooropvang voorzien. De activiteiten starten om 9u00, de inschrijvingen iedere ochtend starten om 8u45. Gelieve steeds op tijd te komen.

De na-opvang start om 16u00 en loopt maximaal tot 17u30. Deze na-opvang

kost € 2,00 per begonnen kwartier, dit kan zowel cash als via payconiq betaalt worden aan de uitschrijvingen. Het eerste kwartier is gratis.


Kleuters kunnen niet zelfstandig naar huis gaan. Ook niet met een oudere broer of zus onder de 16 jaar. Iedere ochtend geeft u bij de inschrijvingen aan wie uw kind weer komt ophalen. Hiervoor krijgt u een uitschrijfkaart (bij de eerste inschrijving). Enkel bij het tonen van deze kaart kunnen wij uw kind meegeven aan de persoon die hem/haar ophaalt.